S A M E N W E R K E N?

Wanneer jij denkt dat wij wel een match hebben, neem dan zeker contact met me op. Ik reageer uiterlijk de volgende werkdag.

Z

Afspraak = afspraak

Eerst gaan we kort telefonisch kennismaken. Jij vertelt wat je zoekt en waarvoor en we bespreken ook  belangrijke zaken als budgetten, deadlines en verdere verwachtingen. Dit koppel ik natuurlijk per mail, inclusief de offerte, aan je terug. Zo komen we niet voor verrassingen te staan. Ik hou me namelijk altijd aan mijn woord, geschreven en gesproken 😉.

 

|

Beeld en geluid

Vervolgens spreken we – liefst –  ergens af.  Skype kan natuurlijk ook, als ondernemer ben je natuurlijk druk en is je tijd schaars. Snap ik helemaal.

Maar voordat ik begin met schrijven, wil ik je graag zien en spreken. Jouw gesproken woorden, wil ik zodanig vertalen naar teksten, dat het ook echt joùw verhaal wordt. Daarom wil ik graag in jouw bewoordingen met jouw passie, horen wat je doet.

Daarbij ‘live’ kunnen zien, wanneer jij net even anders gaat bewegen of op een andere toon gaat praten, is precies wat voor mij belangrijk is voor het totale plaatje.

Gedurende 1 à 2 uur, zal ik je het hemd van het lijf vragen over jou en jouw product of dienst. Wees gerust, het zal echt alleen maar zijn om alle informatie, die relevant is voor het verwoorden van jouw verhaal, te verkrijgen.

Na ons gesprek zal ik ook verder onderzoek doen naar jouw doelgroep, je concurrenten en je branche.

Ik koppel altijd in grote lijnen het gesprek en eventueel verder gemaakte afspraken even terug.

j

Aan de schrijf-slag!

En dan ga ik aan de slag: schrijven, schrappen, scheuren en schaven.

De eerste concept teksten ontvang je per mail binnen de afgesproken tijd. Je leest dan alles rustig door en geeft mij jouw feedback.

Vervolgens nog een keer schrijven, schrappen, scheuren of schaven en jouw teksten zijn klaar voor gebruik!

Dit levert het jou op:

 

  • IJzersterke en kwalitatief goede teksten

Een goede tekst voldoet aan veel criteria. Vermakelijk, informatief en inspirerend zijn, is heel belangrijk. Maar foutloos is ook essentieel. Met mij als jouw tekstschrijver weet je dat ijzersterke teksten krijgt, die uitnodigen tot verder lezen en aanzetten tot actie, zonder taal- of spelfouten.

  • Regelmaat en structuur 
Wanneer je mij op regelmatige basis je blogs laat schrijven, hoef jij je geen zorgen meer te maken. Geen stress over waar je de tijd en inspiratie vandaan moet halen om weer een blog te moeten schrijven. Doordat ik je dit elke keer op de afgesproken momenten aanlever, gebeurt het niet meer dat je het even vergeet te plaatsen en dus geen continuïteit en structuur in jouw content hebt.
  • Beter vindbaar in Google
Bij het schrijven van een webtekst heb je niet alleen als doel, dat deze jouw ideale klant informeert, vermaakt en inspireert. Nee, ook zal je je teksten aantrekkelijk moeten maken voor zoekmachines zoals Google. Met het regelmatig creëren van verse creatieve content, inclusief de juiste en relevante zoekwoorden zal je dat zeker voor elkaar krijgen.
  • Tijd voor andere dingen
Als je schrijven lastig vindt, dan ben je zo een paar uur bezig met het tikken van een tekst. Bedenk eens wat jij in die tijd ook had kunnen doen. Tijd = geld.
Besteed jouw kostbare tijd aan andere zaken, waaronder jouw passie en laat het schrijfproces over aan mij, een gepassioneerde, enthousiaste en punctuele tekstschrijver.
  • Een enthousiaste, eerlijke sparringpartner
Ik denk met een kritische, frisse en creatieve blik met je mee over je content. Ik help je bij je planning en strategie van het creeëren en plaatsen van jouw krachtige content.

Tarieven

Vaak drukken tekstschrijvers hun waarde uit in een uurtarief of in een tarief per woord.

Dat doe ik bij voorkeur niet. Heel graag stel ik een volledig op maat gemaakte offerte voor je op. Eerlijk en persoonlijk afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Dit doe ik onder andere op basis van:

  • de aard van de schrijfopdracht: is het eenmalig of gaan we vaker samenwerken?
  • de omvang van de schrijfopdracht: gaat het om website teksten of een blog of een (aantal) korte posts?
  • de complexiteit van de schrijfopdracht: de grootte en wat is mijn ervaring in deze branche?

Mocht je intesse hebben, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

En mocht je nu echt willen weten wat mijn uurtarief is, dat is €71 exclusief btw.