De wereld een stukje mooier maken met prachtige proza & plaatjes

 

Mijn naam is Anne-Margriet Smith, de AM achter ‘I AM-power’. Ik ben tekstschrijver gericht op het vergroten van de zichtbaarheid van ondernemers, door het creëren van krachtige tekstuele content.

Al sinds ik het kon, was ik bezig met schrijven.

Dagboeken, verhaaltjes, brieven en kaartjes, àltijd was ik bezig met schrijven. En met lezen overigens ook.

Bezig zijn met woorden, mooie zinnen (maken): een passie van mij. Deze liefde voor taal en tekst, heb ik zelfs laten uitmonden in een studie in de – voor mij nog steeds – mooiste vreemde taal die er bestaat, Frans.

Schrijven doe ik nog steeds veelvuldig, o.a. in de vorm van bloggen. Het bezig zijn met treffende taal, wervende woorden, aantrekkelijke artikelen, heerlijk! Ik vind het geweldig om te doen, ook omdat ik daar goed in ben.

Inmiddels ben ik ook echt allergisch voor slecht (geschreven) teksten en spelfouten. Ik krijg daar de kriebels van en wil dan direct iets aan dergelijke teksten doen.

Daarnaast heb ik een groeiende voorliefde voor de nieuwe online wereld. Fascinerend wat er allemaal mogelijk is op het wereldse web van internet. Wat je allemaal kan realiseren en wie je kunt bereiken middels de verschillende soorten social media, boeit mij enorm.

Deze twee elementen komen samen in mijn expertise: het creëren van krachtige tekstuele content, waardoor jouw zichtbaarheid vergroot wordt.

Ik weet dat ik als tekstschrijver voor MKB’ers mijn roeping heb gevonden.

Het vertalen van de passie, merkwaarden en expertstatus van gedreven ondernemers naar wervende webteksten en krachtige content is wat ik het liefste doe.

Om op deze manier ondernemers te helpen meer resultaat te boeken, hun omzet te laten groeien, maar ook tijd over te laten houden voor hùn passie, is zulk dankbaar werk.

Hiervoor was ik onder andere werkzaam als business en project manager bij één van de grootbanken van het land. Deze vaardigheden komen geregeld goed van pas.

Voor mijzelf als ondernemer, maar ook zeker voor mijn huidige opdrachtgevers.

Het bewaken van de kwaliteit, planning en budgetten, maar ook het creatief en proactief mee- en vooruitdenken, doe ik heel graag en gemakkelijk.

Naast mijn eigen passie voor schrijven en social, word ik heel blij van fotograferen. Iets wat ik vaak (kan altijd vaker) oefen op de Utrechtse Heuvelrug, waar ik samen met mijn man en drie kinderen woon.

Mijn kernwaarden:

  • Betrokken
  • (Daad)Kracht
  • Plezier
  • Verbindend
  • Vertrouwen

Anderen omschrijven mij ook als enthousiast, leer-& nieuwsgierig, sociaal, en loyaal.

Zelf zou ik aan deze omschrijvingen nog ‘hockeymeisje dat houdt van een glaasje Pinot Grigio, bordspelletjes, boerenkool en gado gado’ willen toevoegen, aangezien dat mij ook zeer zeker typeert.

☛  Wil jij meer weten over deze schrijf-ster met gelakte nagels, die met haar teksten jouw onderneming naar een hoger niveau kan tillen?

Neem dan vandaag nog contact met mij op via:

 

📞 +31 6 10886026

 

📧  annemargriet@iam-power.nl

 

⌨️ of vul het contactformulier in

 

Drinken wij binnenkort samen een kop koffie?

 

Meer weten? Dat kan natuurlijk!

Op LinkedIn vind je mijn professionele achtergrond.

En ook kan je mij volgen op Instagram en Facebook.

 

6 + 14 =