Wie ben ik?

 

Mijn naam is Anne-Margriet Smith, de AM achter ‘I AM-power’.

Samen met mijn man en drie kinderen ben ik woonachtig op de Utrechtse Heuvelrug. Naast flexibel, ben ik leer-& nieuwsgierig, sociaal, betrokken en loyaal. Ik hou van schrijven, fotograferen, hockey en een goed glas wijn.

Maar je wil natuurlijk ook graag weten, waarom ik joùw virtual business supporter ben!

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest binnen een groot bedrijf onder andere als Business Manager, maar ook als Projectmanager.

Mijn passie ligt dan ook echt bij het plannen, organiseren en structureren van verschillende projecten. Een project starten, goed laten verlopen, de juiste mensen betrekken en verbonden houden, het afronden binnen de gevraagde tijd en budgetten, daar krijg ik energie van!

Ik vind het geweldig om te doen, ook omdat ik daar goed in ben.

Daarnaast heb ik een voorliefde voor de nieuwe online wereld. Ik vind het fascinerend wat er allemaal mogelijk is op het wereldse web van internet. Wat je allemaal kan realiseren middels de verschillende soorten Social Media, boeit mij enorm. Mijn focus ligt ook daar. 

Voeg daar mijn liefde voor taal en tekst toe en je hebt mijn expertise: Project Management, Marketing & Social Media Support en Communicatie Support.

Ik weet dat ik als virtual business supporter mijn passie heb gevonden. Het ontzorgen van ondernemers en/of zzp’ers, het plannen, organiseren en structureren van projecten en het bezig zijn met (internet) marketing en teksten zijn allemaal werkzaamheden die ik het liefste doe. 

Als zelfstandig ondernemer werk ik vooral vanuit huis voor verschillende klanten. Virtueel betekent op afstand, maar af en toe face-to-face contact hebben, lijkt mij ook goed en wenselijk. 

Nieuwsgierig geworden, zou je graag nader kennis willen maken, twijfel je nog of heb je nog aanvullende vragen?

Schroom dan alsjeblieft niet op contact op te nemen via

📞 +31 6 10886026

📧  info@iam-power.nl 

⌨️ of vul het contactformulier in

zodat we wellicht binnenkort samen kunnen gaan zitten onder het genot van een (virtuele) kop koffie!

 

 

Meer weten? Dat kan natuurlijk!

Op LinkedIn vind je mijn professionele achtergrond.

En ook kan je mij volgen op Facebook en Instagram.

 

2 + 14 =